Kom meer te weten

Over ons

Vier de liefde elke dag…‘Het is te mooi om een dag over te slaan…’

Over Haarwebwinkel.nl

Rond 2010 was Haarwebwinkel.nl een feit! Wat begon met de verkoop van enkele curlies op een kleine website, is nu uitgegroeid tot een van de grootste webshops op het gebied van bruidshaaraccessoires. Continu zijn wij bezig om de website en het assortiment zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken en zoeken wij naar de nieuwste bruidshaartrends. Van leuke en betaalbare accessoires tot prachtige gepersonaliseerde taarttoppers, je kan er allemaal voor terecht op Haarwebwinkel.nl!

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen voor Haarwebwinkel.nl?
We horen ze graag via info@haarwebwinkel.nl

 

Kantooradres (geen bezoekadres):
Gravenstraat 5
7461 TM Rijssen

 

KVK nummer: 08183258
Rekeningnummer: NL83 KNAB 0255 5534 47
BTW Nummer: NL001582856B80

info@haarwebwinkel.nl

WIE WIJ ZIJN?

‘Het team van Haarwebwinkel.nl heeft mij zo fijn geholpen bij het kiezen van de juiste tiara.’Karin van der Veen, klant Haarwebwinkel.nl

Heeft u vragen? Onze styliste Robin geeft u graag advies! Na uw bestelling zorgt Lina ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Tevens is zij constant op zoek naar de nieuwste en mooiste accessoires zodat het assortiment altijd verrassend blijft. Of u nu een kleine of grote bestelling plaatst, elke klant is even belangrijk voor Haarwebwinkel.nl

HOE WERKEN WIJ?

Hart

Ons hart en passie ligt bij het vinden van dé perfecte bruidshaaraccessoires. Al onze artikelen worden met passie ingekocht en met veel liefde ingepakt en verzonden.

Samenwerking

Wij laten veel van onze artikelen zelf fabriceren en kopen rechtstreeks bij de fabrikant in om de verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden.

Respect

Wij respecteren het milieu en proberen zoveel mogelijk verpakkingen te recyclen en zo min mogelijk plastic te verbruiken.

INSTAGRAM

X